Nieuws

ZOMER 2023

Uitkijken.... Dat doen wij alvast! Onze zomerprogrammatie krijgt stilaan zijn definitieve vorm, daarom hierbij al een grote tip van de sluier.

KERMIS 2023

Feit is zeker dat we de maandag met Vosselaar Kermis "Tefrent" op het straatpodium zullen krijgen. Deze Vosselaarse muzikale trots zal zeker het beste van zichzelf geven, "Tefrent" zal voorafgegaan worden door "Shorty Jetson and the Lefthands"!

De dag daarna zijn het wederom de Vosselaarse brandweermannen die de barbecue in de fik zullen steken en blussen deze pas als de laatste haring zijn weg naar een hongerige maag heeft gevonden.

Als alles meezit ronden we op woensdagnamiddag stilaan de kermisdagen af met een optreden van Shaky Shane. Vanaf 14h30 zal hij 3 uur voor muzikaal entertainment zorgen. Dit vanop het tuinterras, hij beloofde ook zijn vrouw mee te brengen om enkele liedjes mee te doen.

MUZIEK IN 'T GROEN 2023

De namen voor Muziek in 't Groen editie 2023 zijn hier ondertussen ook allemaal binnengerold, hier zijn de namen: Catch Up, Headlines, Franky-Lee Coverband, Moonshine Rebellion, No Regrets, de Fender Benders, Sister Luke & The Sticky Fingers en last but not least cROCKodile Dandy natuurlijk. Al deze groepen hebben het strenge oor en oog van onze jury doorstaan en geloof ons maar, dat is zeker niet niks....... haha......

AUGUSTUS 2023 - KARAOKE

Verder zit er ergens in augustus  nog een karaoke in de pijplijn, op het grote podium, op het tuinterras... Hola Pola, da wordt zweten!!!!!!!!


Als alles hierboven in zijn definitieve plooi is gevallen zal je de flyers en affiches zien verschijnen met exacte data en vooral..........informatie over de optredende acts......en ondertussen googelen maar.......

Voor meer nieuws en laatste weetjes: klik hieronder door naar onze facebookpagina!

Voss-A-Live

Ja hoor! Het zomerseizoen met optredens, zalige terrasdagen en frisse pintjes is vertrokken!

Vrijdag 12 mei 2023 verwelkomen we jullie graag bij ons voor een optreden van Tequila Sunset! Met Tony op het klavier en Baaf op percussie maken ze eigenzinnige versies van nummers van Led Zeppelin en Nirvana en brengen ze waarheidsgetrouwe nummers van Edith Piaf en Billy Holiday. Winnie, de feature vocalise, vertegenwoordigd plichtsbewust en met en kwinkslag de stemmen van Pharell Williams tot de Jacksons. Het belooft een muzikale reis te worden!

Telkens om 20u00 - 21u15 - 22u00 vangt Tequila Sunset aan!

BE THERE!
Hieronder de link naar het evenement op facebook!