Nieuws

MUZIEK IN 'T GROEN 2021

Hier zijn we met ons programma voor muziek in 't groen 2021! Wat hebben we hier naar uitgekeken. Vanaf woensdag 14 juli en dit tot en met eind augustus zijn jullie welkom op ons uitgebreide terras om te genieten van de live-muziek. Let wel, we hopen deze muzikale woensdagen te kunnen blijven organiseren deze zomer onder de dan geldende corona-maatregelen, dus hopen we op begrip en jullie medewerking. Zodoende kunnen we van een zomer vol terrasjes, muziek en gezelligheid genieten!!

Ons programma:
14/07: KRIEP
21/07: B-TUNED
28/07: HIGHWAY TO THE BLUES
04/08: THE HORNY HORSES
11/08: THE BIRDS & THE BEES
18/08: TEQUILA SUNSET
25/08: cROCKodile DANDY (vanaf 19u)

We zien jullie elke woensdag vanaf 19u30! TOT DAN!!!

Vosselaar Kermis 2-7 juli

Goed nieuws! Van vrijdag 2 t.e.m. 7 juli is het opnieuw kermis in Vosselaar. Dit betekent dat ook dit jaar ons kermisterras open zal zijn voor een lekker drankje! Maandag 5 juli voorzien we live muziek vanaf 18u bij ons op het tuinterras. Op 6 juli vanaf 18u kan je ook bij ons heerlijk haringen smullen, zie hieronder.

Haringenbak Brandweer Vosselaar

Op dinsdag 6 juli vanaf 18u kan je op het kermisterras van Kaffee de Lindekens weer uitgebreid smullen van heerlijke haringen, bruingebakken op de BBQ door onze eigenste Vosselaarse brandweer. Laat het smaken!

EK-actie Ondernemend Vosselaar

Ook bij Kaffee De Lindekens zijn we fan van voetbal! We doen daarom mee aan de EK-actie van Ondernemend Vosselaar. Je kan per match waar de Rode Duivels spelen een pronostiek invullen (eindscore + minuut 1e goal) en diegene met de juiste pronostiek wint een leuk Kaffee De Lindekens voetbalshirt! Bij dezelfde winnende pronostieken zal een onschuldige hand het winnende lot bepalen.

De voetbalmatchen zelf, die kan je bij ons uiteraard ook komen kijken! We voorzien enkele schermen op ons terras zodat iedereen mee kan supporteren!

Opening Horeca 8 mei

Het weekend van 8 mei mogen we weer open, alleszins ons terras. Wat hebben we daar naar uitgekeken! Voor we er weer helemaal invliegen willen we jullie nog enkele dingen meegeven als je een bezoek aan ons terras brengt. Met de soms nog erg koude dagen/avonden, kan een eigen fleecedeken handig zijn of kleed je wat warmer aan, des te langer kan je komen genieten. 

Nieuw kassasysteem

We zijn bezig met een nieuw kassasysteem uit te testen om zo een nog vlottere en handigere bediening te kunnen blijven geven. Daarom vragen we om bij bestelling direct af te rekenen zodat ons ticketjes meteen bij de toog aankomen en gemaakt kunnen worden, terwijl we nog bij u staan. Dit zal even aanpassen worden, zowel voor u als voor ons en we vragen een beetje begrip als het nu (nog) niet zo vlot loopt. 

Nieuwe terrasoverkapping

We zijn al bezig met de laatste voorbereidingen om het terras tip-top in orde te hebben. Zo hebben we o.a. een splinternieuwe (transparante) overkapping aangebracht, gewoon kwestie van droog te zitten natuurlijk, maar ook om zoveel mogelijk het buitengevoel te behouden... 
Tot binnenkort !