Nieuw in ons assortiment is de Martini Bellini. Deze heeft een uitgesproken frisse smaak en is daarom perfect voor een warme zomerdag. Lekker fruitig met de smaak van perziken is dit de zon in je glas!

ps: bedankt Nuno om te poseren voor onze foto :-)

Hierbij onze volledige planning voor Muziek in 't Groen! Worden weer supergezellige woensdagen!! Allen aanwezig zijn dus ;-). Vergeet niet, de laatste woensdag starten we een halfuurtje vroeger om 19u00, en voor de kleine (of grote) honger zal er een frietwagen staan! Allen op tijd aanwezig dus!!

De Innerfox Tripel is een ontwikkeling van een groep uit Vosselaar zelf. Foxtown Beercrew ging aan de slag met deze Tripel en deze komt op een alcoholgehalte van 8,3%. Het is een lichtzoete combinatie met een fruitig karakter.

Het Paus bier afkomstig van Brouwerij De Lelie, uit Voseslaar. Dit is een blond bier van hoge gisting. Het is een ongefilterd strogeel wazig bier met een mooie romige schuimkraag.

Corsendonk Grand Hops is een goudblond bier van 6,9% Vol. alc. De verfijnde bittere afdronk van het bier is afkomstig van een exclusieve hopsoort dat werd toegevoegd, namelijk de Mistral D'Alsace. (Elzas streek in Noord Frankrijk)

Lekker zomers, maar toch ook fris! Onze gin-tonic met Buss 509 Raspberry gin gecombineerd met de Fever-Tree Mediterranean Tonic is een lekker friszoete combinatie waarvan je je in warmere sferen waant. Zon op je snoet en genieten maar!