Nieuw en lekker verfrissend! Tönissteiner citroen vanaf heden in ons assortiment. Dit is een heerlijke citroenlimonade met minstens 11% sap. Verder niets dan gezonde dingen, mineraalwater, koolzuur en absoluut geen geraffineerde suikers of rietsuikers aldus laag in calorieën. Een heerlijke verfrissing met de zomerdagen in het vooruitzicht!

De Innerfox Tripel is een ontwikkeling van een groep uit Vosselaar zelf. Foxtown Beercrew ging aan de slag met deze Tripel en deze komt op een alcoholgehalte van 8,3%. Het is een lichtzoete combinatie met een fruitig karakter.

Het Paus bier afkomstig van Brouwerij De Lelie, uit Voseslaar. Dit is een blond bier van hoge gisting. Het is een ongefilterd strogeel wazig bier met een mooie romige schuimkraag.

Liefmans 0% is de vertrouwde Liefmans smaak maar dan gewoon alcoholvrij. Je proeft meteen het gekende, fruitige boeket van kriek, framboos, bosbes, vlierbessen en aardbei. Eventueel drink je deze on the rocks voor de meest verfrissende ervaring. 
Een top keuze onder de alcoholvrije alternatieven!

Lekker zomers, maar toch ook fris! Onze gin-tonic met Buss 509 Raspberry gin gecombineerd met de Fever-Tree Mediterranean Tonic is een lekker friszoete combinatie waarvan je je in warmere sferen waant. Zon op je snoet en genieten maar!